Μενού Κλείσιμο

ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στείλαμε την προκήρυξη της εκπαιδευτικής εκδρομής στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο συμμετοχής του σχολείου μας στο μαθητικό συνέδριο: “Μαθητές σε ρόλο Διπλωμάτη” στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου και  λάβαμε συνολικά 3 προσφορές όπως επισυνάπτονται.
 Στο πλαίσιο της διαφάνειας και της σωστής οργάνωσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω:
1. Η προσφορά της Σαμιώτης travel κρίνεται ασύμφορη οικονομικά και απορρίπτεται.
2. Η οικονομικότερη προσφορά είναι της Connection travel αλλά δε συμπεριλαμβάνει το λεωφορείο από το σχολείο για το λιμάνι και αντιστρόφως.
3. Η πρόταση του Petrides Travel συμπεριλαμβάνει λεωφορείο για το σύνολο των μετακινήσεων και τους φόρους διαμονής στο ξενοδοχείο και επιλέχθηκε από το Σύλλογο Διδασκόντων , το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και το Προεδρείο του 15μελούς Συμβουλίου του σχολείου.
 Οι λόγοι για τους οποίους ζητήσαμε λεωφορείο είναι δύο: 1. για να διευκολύνουμε οικογένειες και εκπαιδευτικούς και για να μην ταλαιπωρηθούν τα παιδιά με αποσκευές. 2. σε περίπτωση καθυστέρησης ή απαγορευτικού λόγω καιρού στην Καβάλα να μην ταλαιπωρηθεί η ομάδα χωρίς να έχει τρόπο να παραμείνει σε ένα ασφαλές περιβάλλον (μην ξεχνάμε πως ταξιδεύουμε Δεκέμβριο).
Θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε πως θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να γίνει η μετακίνηση με τους καλύτερους όρους και γιατί είναι μοναδική ευκαιρία για τα παιδιά σας η συμμετοχή τους σε μαθητικό συνέδριο (θεωρούμε πως το ότι μένουμε σε νησί δε θα πρέπει να μας στερεί το δικαίωμα να συμμετέχουμε ισότιμα σε κάθε μορφωτικό αγαθό) και γιατί με την εξασφάλιση λεωφορείου για τις μετακινήσεις θα καλύψουμε ένα φάσμα πρόσθετων διδακτικών επισκέψεων (δεν χρεώνονται επιπλέον από τη στιγμή που έχουμε λεωφορείο):
1. επίσκεψη στο αρχαίο θέατρο Φιλίππων
2. επίσκεψη στο Νόησις
3. επίσκεψη στο Μουσείο Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης.