Μενού Κλείσιμο

Κατηγορία: Λειτουργία σχολείου

Κανονισμός λειτουργίας σχολείου 2023-2024

Ο εσωτερικός κανονισμός λειτουργίας του σχολείου μας, όπως επικαιροποιήθηκε και καταγράφηκε από τον Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου μας για το σχολικό έτος 2023-2024 εδώ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 2023-2024

Κανονισμός λειτουργίας

Για να λειτουργήσει το σχολείο μας αποδοτικά, πρέπει ο καθένας μας να ξέρει τις υποχρεώσεις του αλλά και τα δικαιώματά του. Πρέπει να μάθουμε να δείχνουμε σεβασμό στην προσωπικότητα του άλλου, να μην καταπατούμε τα δικαιώματά του και να τον αντιμετωπίζουμε με κατανόηση και αγάπη.

Με τον κανονισμό λειτουργίας που συντάξαμε μαζί, πιστεύουμε ότι οι σχέσεις μας θα είναι πλέον πιο ξεκάθαρες, θα μειώσουν τις εντάσεις στο σχολείο και οι στόχοι που θα θέτουμε θα μπορούν σε μεγάλο βαθμό να πραγματοποιούνται.

Ο κανονισμός μας – που θα τηρείται από όλους – θα είναι το όπλο μας για την κατάκτηση της γνώσης και της πραγματικής ελευθερίας. Θέλουμε το σχολείο μας να έχει χαρούμενους δασκάλους και ευτυχισμένα παιδιά. Η τήρηση των κανόνων μπορεί καμιά φορά να μας φέρνει μια μικρή στενοχώρια, στο τέλος όμως μας γεμίζει με δύναμη και αυτοπεποίθηση. Μας κάνει να πατάμε στα πόδια μας γερά και να κερδίζουμε την συμπάθεια και την αγάπη των συνανθρώπων μας.

Η νεανική ορμή και επαναστατικότητα που είναι τα χαρακτηριστικά της εφηβικής ηλικίας, αν συνοδεύονται από ευγένεια και πολιτισμό σίγουρα θα μας οδηγήσουν σε έναν καλύτερο κόσμο.

Κατεβάστε τον κανονισμό λειτουργίας.