Μενού Κλείσιμο

ΕΤΙΚΕΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ETWINNING Π.Α.Ν.Δ.Η.Μ.Ι.Ε.Σ. ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΟΥΔΡΟΥ

Η σχολική χρονιά ξεκινά με επιτυχίες και χαμόγελα. Ετικέτα ποιότητας για το Γυμνάσιο Μούδρου “Αργύριος Μοσχίδης” και τις μαθήτριες της Γ΄Γυμνασίου που συμμετείχαν σε αυτό. Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τα σχολεία:
1. ΖΑΝΝΕΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΕ.Λ.
2. ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΕ.Λ. ΑΓΙΑΣ ΦΥΛΑΞΕΩΣ ΚΥΠΡΟΥ
3. ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΕ.Λ. ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
4. ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΕ.Λ. ΑΝΑΒΡΥΤΩΝ
5. ΓΕ.Λ. ΚΑΛΛΙΠΟΛΗΣ
6. 2ο ΓΕ.Λ. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ
7. ΓΕ.Λ. ΜΟΥΔΡΟΥ
8. ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΑΣΟΥ
Το eTwinning, μια κοινότητα σχολείων στην Ευρώπη, συγχρηματοδοτούμενη από το Erasmus +, η οποία προωθεί τη σχολική συνεργασία μέσω της χρήσης τεχνολογιών, δίνει την ευκαιρία στους μαθητές να συνεργαστούν με μαθητές από άλλες χώρες σε ένα κοινό θέμα.
Το θέμα μας είχε τον τίτλο Π.Α.Ν.Δ.Η.Μ.Ι.Ε.Σ (Παράγοντα Ανασταλτικό και Νοσηρό με επιδράσεις στη Δημόσια ζωή , ως προς το ευ ζΗν, την ψυχική ανθεκτικότητα και τη Μακροζωΐα κατά το διάβα της Ιστορίας, αποτελούν οι Επιδημίες στο Σύνολό τους) και αποτελούσε μια απόπειρα, που στέφθηκε τελικά από επιτυχία, να μετατρέψουμε τα δύο χρόνια αδράνειας και τέλματος λόγω του κορωνοϊού σε πηγή δημιουργίας.
Ο Εθνικός Οργανισμός Υποστήριξης (ΕΟΥ) σε κάθε χώρα αξιολογεί τις αιτήσεις των σχολείων για την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας που αποτελεί απτή αναγνώριση για τους εκπαιδευτικούς και τα σχολεία του υψηλού επιπέδου των δραστηριοτήτων eTwinning που υλοποίησαν και τρόπο ενθάρρυνσης των μαθητών να συνεχίσουν να συμμετέχουν και να εργάζονται σε δραστηριότητες του eTwinning.
Συγχαίρουμε τις μαθήτριές μας:
1. ΒΕΛΒΕ ΕΛΠΙΔΑ
2. ΘΩΜΑ ΜΑΡΙΑ
3. ΛΥΒΕΡΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
4. ΜΑΥΡΟΛΑΜΠΑΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ
5. ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
6. ΤΑΡΣΗ ΕΙΡΗΝΗ
για την ομολογουμένως εξαιρετική δουλειά τους στη δράση, που αναγνωρίστηκε ευρέως και από τους συνεργαζόμενους εκπαιδευτικούς και μαθητές των υπολοίπων σχολείων της Ελλάδας και της Κύπρου, το πνεύμα συνεργασίας και την αφοσίωσή τους στο πρόγραμμα.
Συντονίστρια του προγράμματος η εκπαιδευτικός και Διευθύντρια του Γυμνασίου Μούδρου Παπαπαναγιώτου Μαρία.