Μενού Κλείσιμο

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εκδρομή του Γυμνασίου Μούδρου στη Θεσσαλονίκη

Το Γυμνάσιο Μούδρου προγραμματίζει εκπαιδευτική εκδρομή στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο των προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων. Για τον λόγο αυτό το Γυμνάσιο Μούδρου προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν προσφορά που θα αφορά στη μετακίνηση από τη Λήμνο στη Θεσσαλονίκη και αντίστροφα, καθώς και τη διανυκτέρευση στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται παρακάτω:

Α. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ? ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ – ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ

Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί στις 5, 6, 7 και 8 Απριλίου και θα περιλαμβάνει τρεις διανυκτερεύσεις στη Θεσσαλονίκη (5, 6 και 7 Απριλίου).

Στην επίσκεψη προβλέπεται να λάβουν μέρος 30 μαθητές και 3 συνοδοί καθηγητές.

Β. ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ – ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Η προσφορά θα πρέπει να περιλαμβάνει τρεις (3) διανυκτερεύσεις (5, 6 και 7 Απριλίου) σε ξενοδοχείο που θα βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (ξενοδοχείο Β΄ ή Γ΄ κατηγορίας με πρωινό).

Επίσης, η προσφορά θα πρέπει να εξασφαλίζει ότι η μετακίνηση από τη Λήμνο προς τη Θεσσαλονίκη και αντίστροφα θα γίνει μέσω Καβάλας με πλοίο (η μετακίνηση από Καβάλα προς Θεσσαλονίκη και αντίστροφα θα γίνει με πούλμαν). Η αναχώρηση από τη Λήμνο για Θεσσαλονίκη (μέσω Καβάλας) θα γίνει το Σάββατο (5/4) ενώ η αναχώρηση από τη Θεσσαλονίκη για τη Λήμνο (μέσω Καβάλας) θα γίνει την Τρίτη (8/4) .

Γ. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

1. Υποχρεωτική ασφαλιστική κάλυψη, όπως ορίζεται από τη σχετική νομοθεσία.

2. Την αντιμετώπιση της περίπτωσης που, λόγω ανωτέρας βίας (απαγορευτικό, αλλαγές στα δρομολόγια των πλοίων κ.λπ.), είναι αδύνατη η πραγματοποίηση της εκδρομής στις παραπάνω ημερομηνίες.

3. Ζητείται επίσης η επιστροφή των χρημάτων των μαθητών σε περίπτωση μη υλοποίησης της εκδρομής για λόγους ανωτέρας βίας (απεργίες, απαγόρευση μετακίνησης λόγω καιρού, εκλογές κ.ά).

4. Το πρακτορείο πρέπει να λειτουργεί νόμιμα και να κατέχει ειδικό σήμα του ΕΟΤ που να του επιτρέπει τη διοργάνωση σχολικών εκδρομών. Με την προσφορά θα κατατεθεί από το ταξιδιωτικό γραφείο απαραιτήτως φωτοαντίγραφο του σήματος το οποίο πρέπει να βρίσκεται σε ισχύ.

5. Το κάθε πρακτορείο θα πρέπει να καταθέσει τελική συνολική τιμή με ΦΠΑ, όπως και τιμή ανά μαθητή με ΦΠΑ (για τη μετακίνηση με το πλοίο και το πούλμαν και τη διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο με πρωινό).

6. Αν η προσφορά σας επιλεγεί, θα πρέπει να την αποστείλετε και σε ηλεκτρονική μορφή (doc ή pdf) ώστε να είναι δυνατή η ανάρτησή της στο διαδίκτυο. Θα ακολουθήσει η υπογραφή σύμβασης.

Δ. ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

Παρακαλούνται τα πρακτορεία ταξιδίων που ενδιαφέρονται για τη διοργάνωση της εκδρομής να καταθέσουν την προσφορά τους σε κλειστό φάκελο στο γραφείο της Διευθύντριας του Γυμνασίου Μούδρου το αργότερο μέχρι και την Τετάρτη 12/3/ 2014 και ώρα 11:00.

Η Διευθύντρια

Δέσποινα Στυλιανίδου

Ο καθηγητής

Νίκος Κατσός